Advertisement

Μπαρτσελονα Παρι 6-1 : Nai Sthn Epanalhpsh Toy Mpartselona Pari Sz Pshfizoyn Panw Apo 200 000 Atoma / Η μπαρτσελόνα έκανε αυτό που έμοιαζε απίθανο.

Μπαρτσελονα Παρι 6-1 : Nai Sthn Epanalhpsh Toy Mpartselona Pari Sz Pshfizoyn Panw Apo 200 000 Atoma / Η μπαρτσελόνα έκανε αυτό που έμοιαζε απίθανο.. Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των προημιτελικών. Η απόδοση του αγώνα ήταν 81.00 και με τα 10 ευρώ που έπαιξε θα είχε κέρδος 800 ευρώ. Υπήρξαν στιγμές μέσα στο ματς που έβλεπε να ξυπνάνε τα φαντάσματα από τις δύο παλιές ανατροπές της μπαρτσελόνα και την απίστευτη επιστροφή της μάντσεστερ γιουνάιτεντ στο ίδιο γήπεδο. Απίστευτη ανατροπή απο την μπαρτσελόνα. Η μπαρτσελόνα έκανε αυτό που έμοιαζε απίθανο.

Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Η παρί σεν ζερμέν με την τρίτη σερί νίκη της πλησίασε σε απόσταση. Η απόδοση του αγώνα ήταν 81.00 και με τα 10 ευρώ που έπαιξε θα είχε κέρδος 800 ευρώ. Η μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών ήρθε στο 95′! Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα απο τα χέρια των γάλλων.

Pari Sen Zermen Mpartselona 10 3 21 Prognwstika Stoixhma Analyseis
Pari Sen Zermen Mpartselona 10 3 21 Prognwstika Stoixhma Analyseis from www.foxbet.gr
Η μεγαλειώδης ανατροπή της μπαρτσελόνα απέναντι στην παρί σεν ζερμέν έγινε αποδεκτή σε τεστ στην ισπανία ως απάντηση σε ερώτηση για θαύματα! Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα από τα χέρια των γάλλων. Konstadinos gournis 2 yıl önce. Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των «μés que un club» λέει το μότο των «μπλαουγκράνα» και μετά το ματς με την παρί και την επική ανατροπή κατάλαβαν όλοι γιατί «είναι κάτι παραπάνω από ένα. Η απόδοση του αγώνα ήταν 81.00 και με τα 10 ευρώ που έπαιξε θα είχε κέρδος 800 ευρώ. Ημ.x με απόδοση 2.25 στον οπαπ. Τη χειρότερη ευρωπαϊκή εμφάνιση των τελευταίων ετών πραγματοποίησε η μπαρτσελόνα ανήμερα του αγίου βαλεντίνου… στο παρίσι. Την ανατροπή του αιώνα στο champions league.

Στολτίδης για την απόλυσή του:

Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Αδιανοητη ανατροπή με τρία γκολ της μπαρτσελόνα σε νεκρό χρόνο. Μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της. Η παρί σεν ζερμέν με την τρίτη σερί νίκη της πλησίασε σε απόσταση. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται στις 22:00 την παρί σεν ζερμέν για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του champions πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς. Η μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών ήρθε στο 95′! Η παρί σεν ζερμέν για μία ακόμα φορά έπαιζε με το άγχος του «πρέπει», που της έκοβε τα πόδια. Για να συμβεί η ανατροπή του αιώνα, πρέπει να συνωμοτήσουν όλοι οι πλανήτες και συνάμα να γυρίσει η γη. Με την «τρομερή» έμπνευση που είχε όμως κατάφερε να μην κερδίσει τίποτα. Konstadinos gournis 2 yıl önce. Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των προημιτελικών. Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα. Την ανατροπή του αιώνα στο champions league.

Απίστευτο, μοναδικό, η μπαρτσελόνα είναι στους 8. Ημ.x με απόδοση 2.25 στον οπαπ. Η παρί σεν ζερμέν με την τρίτη σερί νίκη της πλησίασε σε απόσταση. «απολύθηκα γιατί δεν έπαιζε ο γιος του προέδρου»! Konstadinos gournis 2 yıl önce.

Live Mpartselona Pari Sen Zermen 6 1 Teliko Filathlos Gr To Egkyrotero A8lhtiko Blog
Live Mpartselona Pari Sen Zermen 6 1 Teliko Filathlos Gr To Egkyrotero A8lhtiko Blog from filathlos.gr
Η μπαρτσελόνα υποδέχεται στις 22:00 την παρί σεν ζερμέν για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του champions πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς. Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των προημιτελικών. Ημ.x με απόδοση 2.25 στον οπαπ. Η μεγαλειώδης ανατροπή της μπαρτσελόνα απέναντι στην παρί σεν ζερμέν έγινε αποδεκτή σε τεστ στην ισπανία ως απάντηση σε ερώτηση για θαύματα! Υπήρξαν στιγμές μέσα στο ματς που έβλεπε να ξυπνάνε τα φαντάσματα από τις δύο παλιές ανατροπές της μπαρτσελόνα και την απίστευτη επιστροφή της μάντσεστερ γιουνάιτεντ στο ίδιο γήπεδο. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται το βράδυ της τρίτης (16/2) την παρί και το μυαλό γυρνά στο 2017 και την επική ρεβάνς των «16» του champions league. Απίστευτη ανατροπή απο την μπαρτσελόνα. Η παρί σεν ζερμέν με την τρίτη σερί νίκη της πλησίασε σε απόσταση.

Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα.

Η μπαρτσελόνα έκανε αυτό που έμοιαζε απίθανο. Απίστευτη ανατροπή απο την μπαρτσελόνα. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται το βράδυ της τρίτης (16/2) την παρί και το μυαλό γυρνά στο 2017 και την επική ρεβάνς των «16» του champions league. Τη χειρότερη ευρωπαϊκή εμφάνιση των τελευταίων ετών πραγματοποίησε η μπαρτσελόνα ανήμερα του αγίου βαλεντίνου… στο παρίσι. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Η παρί σεν ζερμέν με την τρίτη σερί νίκη της πλησίασε σε απόσταση. Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα απο τα χέρια των γάλλων. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται στις 22:00 την παρί σεν ζερμέν για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του champions πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς. Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των «μés que un club» λέει το μότο των «μπλαουγκράνα» και μετά το ματς με την παρί και την επική ανατροπή κατάλαβαν όλοι γιατί «είναι κάτι παραπάνω από ένα. Στολτίδης για την απόλυσή του: Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Konstadinos gournis 2 yıl önce. Η απόδοση του αγώνα ήταν 81.00 και με τα 10 ευρώ που έπαιξε θα είχε κέρδος 800 ευρώ.

Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Η παρί σεν ζερμέν με την τρίτη σερί νίκη της πλησίασε σε απόσταση. Την ανατροπή του αιώνα στο champions league. Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα. Η απόδοση του αγώνα ήταν 81.00 και με τα 10 ευρώ που έπαιξε θα είχε κέρδος 800 ευρώ.

Champions League Pari Kai Liberpoyl Gia Thn Prokrish Mpartselona Kai Leipsia Gia To 8ayma Eidhseis Nea To Bhma Online
Champions League Pari Kai Liberpoyl Gia Thn Prokrish Mpartselona Kai Leipsia Gia To 8ayma Eidhseis Nea To Bhma Online from www.tovima.gr
Η παρί σεν ζερμέν έχει δεχθεί 2 ακριβώς γκολ στο 1ο ημίχρονο των 3 προηγούμενων παιχνιδιών στη. Στολτίδης για την απόλυσή του: Η μπαρτσελόνα υποδέχεται το βράδυ της τρίτης (16/2) την παρί και το μυαλό γυρνά στο 2017 και την επική ρεβάνς των «16» του champions league. Konstadinos gournis 2 yıl önce. Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των προημιτελικών. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα από τα χέρια των γάλλων. Με την «τρομερή» έμπνευση που είχε όμως κατάφερε να μην κερδίσει τίποτα.

Τη χειρότερη ευρωπαϊκή εμφάνιση των τελευταίων ετών πραγματοποίησε η μπαρτσελόνα ανήμερα του αγίου βαλεντίνου… στο παρίσι.

Την ανατροπή του αιώνα στο champions league. Η μεγαλειώδης ανατροπή της μπαρτσελόνα απέναντι στην παρί σεν ζερμέν έγινε αποδεκτή σε τεστ στην ισπανία ως απάντηση σε ερώτηση για θαύματα! Αδιανοητη ανατροπή με τρία γκολ της μπαρτσελόνα σε νεκρό χρόνο. Η παρί σεν ζερμέν με την τρίτη σερί νίκη της πλησίασε σε απόσταση. Απίστευτη ανατροπή απο την μπαρτσελόνα. Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα από τα χέρια των γάλλων. Η παρί σεν ζερμέν έχει δεχθεί 2 ακριβώς γκολ στο 1ο ημίχρονο των 3 προηγούμενων παιχνιδιών στη. Τη χειρότερη ευρωπαϊκή εμφάνιση των τελευταίων ετών πραγματοποίησε η μπαρτσελόνα ανήμερα του αγίου βαλεντίνου… στο παρίσι. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Για να συμβεί η ανατροπή του αιώνα, πρέπει να συνωμοτήσουν όλοι οι πλανήτες και συνάμα να γυρίσει η γη. Απίστευτο, μοναδικό, η μπαρτσελόνα είναι στους 8. Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα απο τα χέρια των γάλλων. Μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της.

Η παρί σεν ζερμέν για μία ακόμα φορά έπαιζε με το άγχος του «πρέπει», που της έκοβε τα πόδια μπαρτσελονα. Konstadinos gournis 2 yıl önce.

Posting Komentar

0 Komentar